Az
Egri Főegyházmegye
televíziója

szentbeszédek - előadások

Lelke Rajtad - A szeretet életre kelt

A szeretetet nem a szimpátia vagy más érzések teszik igazivá, hitelessé, hanem a másikban rejlő jóba vetett hit. Ez a másik Isten, az ember és igazi önmagam is.

SZALÓK 2023 - FÜLECZKI ISTVÁN

A 2023. július 13 és 16 között rendezett Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlaton Füleczki István prefektus, teológiai tanár Mária személyéről, kiemelten pedig a kánai menyegző üzenetéről tartott előadást

Visszatekintés és zárszó

A 2022. november 17 és 19-e között rendezett Országos Lelkipásztori - Teológiai Napokon felvetődött javaslatokat, véleményeket Fábry Kornél összegezte.

SZALÓK 2023 - SIMON DÁVID

A 2023. július 13 és 16 között rendezett Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlaton Simon Dávid győri egyetemi lelkész, Az Isten bennünk lalkik címmel tartott előadást.

Magyarország - Szentszék - Vallásdiplomácia

Érszegi Márk Aurél, a Külgazdasági és Külügyminisztérium vallásdiplomáciai főtanácsadója előadása 2023. április 24-én, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen.

Hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben?

Lóczi Tamás spirituális, teológiai tanár, az egri Főegyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatóságának elnöke előadása 2023. május 8-án, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen.

Szalók 2023 - Dr. Kovács Zoltán

A 2023. július 13 és 16 között rendezett Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlaton, Dr. Kovács Zoltán mariológus, egyetemi tanár, Mária személyéről tartott előadást.

Szalók 2023 - Kerényi Lajos

A 2023. július 13 és 16 között rendezett Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlaton, Kerényi Lajos piarista atya köszöntötte a résztvevőket.

Lelke Rajtad - Látom, ha hiszem

A keresztény hit átveszi Jézus életértelmezését: mindent az Ő szemszögéből nézünk. Egy-egy ige ismételgetésével begyakorolhatjuk Krisztus élet-szemléletét. Hiszem, ha látom helyett látom, ha hiszem!

PYRKER 250 KONFERENCIA - DONCSECZ ETELKA

Pyrker János László egri pátriárka-érsek születésének 250. évfordulója alkalmából rendeztek szakmai konferenciát 2022. december 1-jén, az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen. Doncsecz Etelka, Pyrker János László Tunisias című eposzának katolikus fogadtatása címmel tartott előadást.
1917
embernek tetszik