Az
Egri Főegyházmegye
televíziója

Egy kávé mellett

Egy kávé mellet - Nemi szerepek

Vajon milyen kép él bennünk a nemi szerepeket illetően? Mit várunk a társunktól férfiként, vagy nőként és elégedettek, boldogok vagyunk-e abban a szerepben amit betöltünk? Ezekre a kérdésekre keressük a választ vendégeinkkel.

Egy kávé mellett - Újrakezdés

Újrakezdés, változás, fejlődés, egy kávé mellett.

Egy kávé mellett - Minden fejben dől el?! - második rész

Vajon mi az, amiben a tudatunk és mi az, amiben az érzelmeink befolyásolnak bennünket? Külön lehet egyáltalán választani ezt a kettőt? Különböző élethelyzetekben, kihívásokban, versenyhelyzetben, betegségben hogyan billen el a mérleg nyelve egyik vagy másik irányba? Beszélgetésünkből kiderül.

Egy kávé mellett - Minden fejben dől el?!

Vajon milyen hatással van mentális beállítottságunk egészségünkre, teljesítő képességünkre, emberi kapcsolatainkra? Hogyan látja ezt a kérdést egy lelkipásztor, egy élsportoló és egy pszichológus? Mindnyájunkat érintő téma, érdekes beszélgetés.

Egy kávé mellett - Tolerancia 2

Hogyan lehet kibékíteni a különböző ellentéteket? Miben kell toleránsnak lennünk, kompromisszumra törekednünk és miből nem szabad engednünk? Ezekre a kérdésekre keressük a választ vendégeinkkel.

Egy kávé mellett - Tolerancia

Vendégeink: Klement Mariann, az Eszterházy Károly Egyetem Szociálpedagógia Tanszékének tanársegédje, Czibere Zsolt atya, az egri bazilika káplánja és Béres Gyula, az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium és Gimnázium pedagógusa. Műsorvezető: Pap Ildikó.

Egy kávé mellett - Média

Vendégeink: Palágyi Edit a Szabad Föld hetilap fő munkatársa, Németh Csaba a Zsolca Tv Non Profit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatója, Bérczessy András a Szent István Rádió és Televízió igazgató főszerkesztője. A műsorvezető: Pap Ildikó.

Egy kávé mellett - Ünnepek

Hogyan ünneplünk ma? Mennyire fontosak a hagyományaink? Erről beszélgetünk. Vendégeink: Tolnay Katalin mentálhigiénés szakember, Czibere Zsolt atya az egri bazilika káplánja, Béres Gyula az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Középiskola pedagógusa. Műsorvezető: Pap Ildikó

Egy kávé mellett - Szenvedélybetegségeink

A szenvedélybetegség mára társadalmi jelenséggé vált. Fajtáiról, kialakulásának lehetséges okairól és következményeiről beszélgetünk. Vendégeink: Síposné Kohári Szilvia, Kármán Zoltán, Czibere Zsolt. Műsorvezető: Pap Ildikó.

Egy kávé mellett - Cigánypasztoráció

Beszélgetőpartnerek: Németh Zoltánné szociálpolitikus, szociálpedagógus, az egri Karitász Központ igazgatóhelyettese, Molnár Gál Béla diakónus, a kazincbarcikai Don Bosco iskola igazgatóhelyettese és Hofher József jezsuita szerzetes. Műsorvezető: Pap Ildikó
1917
embernek tetszik